Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5047
Назва: Проєкт ресторану європейської кухні на 150 місць
Автори: Чепурда, Ганна Миколаївна
Гайдайчук, Анастасія Олександрівна
Ключові слова: БУДІВНИЦТВО;ЄВРОПЕЙСЬКА КУХНЯ;РЕКОНСТРУКЦІЯ;РЕСТОРАН;ТРАТОРІЯ;ЧЕРКАСИ
Дата публікації: 16-січ-2023
Короткий огляд (реферат): Дипломний магістерський проект складається зі вступу, 6-ти розділів основного тексту, висновків, списку використаних літературних джерел, графічної частини та додатків. Матеріал викладений на 151 сторінці друкованого тексту і містить 2 рисунка та 45 таблиць. Список використаних джерел включає 181 джерело. Метою роботи є розробка проекту ресторану європейської кухні на 150 місць у м. Черкаси. Об’єкт дослідження – ресторан в місті Черкаси, що планується реконструювати як ресторан європейської кухні на 150 місць. Предмет дослідження – сукупність теоретичних і практичних аспектів проекту ресторану європейської кухні на 150 місць у м. Черкаси. За результатами дослідження розроблено концептуально новий проект ресторану європейської кухні на 150 місць у м. Черкаси. Обґрунтовано концепцію проекту ресторану в м. Черкаси, зокрема за умов реконструкції існуючої будівлі ресторану. Розроблено науково-дослідну частину проекту ресторану європейської кухні на 150 місць. Здійснено розробку технологічного розділу проекту ресторану європейської кухні на 150 місць в м. Черкаси. Запропоновано вирішення організаційних аспектів проекту ресторану європейської кухні на 150 місць в м. Черкас із дотриманням сучасних вимог до будівель, санітарно-гігієнічних та екологічних правил тощо. Здійснено економічні розрахунки та бізнес-планування проекту ресторану європейської кухні на 150 місць в м. Черкаси в умовах конкуренції, вимог щодо здійснення господарської діяльності під час карантину на COVID-19. Результати дослідження можуть бути впроваджені у практиці діяльності підприємств ресторанного бізнесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5047
Розташовується у зібраннях:241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом ГАЙДАЙЧУК.pdf
  Restricted Access
Проєкт ресторану європейської кухні на 150 місць2.7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.