Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5047
Title: | Проєкт ресторану європейської кухні на 150 місць |
Authors: | Чепурда, Ганна Миколаївна Гайдайчук, Анастасія Олександрівна |
Keywords: | БУДІВНИЦТВО;ЄВРОПЕЙСЬКА КУХНЯ;РЕКОНСТРУКЦІЯ;РЕСТОРАН;ТРАТОРІЯ;ЧЕРКАСИ |
Issue Date: | 16-Jan-2023 |
Abstract: | Дипломний магістерський проект складається зі вступу, 6-ти розділів основного тексту, висновків, списку використаних літературних джерел, графічної частини та додатків. Матеріал викладений на 151 сторінці друкованого тексту і містить 2 рисунка та 45 таблиць. Список використаних джерел включає 181 джерело. Метою роботи є розробка проекту ресторану європейської кухні на 150 місць у м. Черкаси. Об’єкт дослідження – ресторан в місті Черкаси, що планується реконструювати як ресторан європейської кухні на 150 місць. Предмет дослідження – сукупність теоретичних і практичних аспектів проекту ресторану європейської кухні на 150 місць у м. Черкаси. За результатами дослідження розроблено концептуально новий проект ресторану європейської кухні на 150 місць у м. Черкаси. Обґрунтовано концепцію проекту ресторану в м. Черкаси, зокрема за умов реконструкції існуючої будівлі ресторану. Розроблено науково-дослідну частину проекту ресторану європейської кухні на 150 місць. Здійснено розробку технологічного розділу проекту ресторану європейської кухні на 150 місць в м. Черкаси. Запропоновано вирішення організаційних аспектів проекту ресторану європейської кухні на 150 місць в м. Черкас із дотриманням сучасних вимог до будівель, санітарно-гігієнічних та екологічних правил тощо. Здійснено економічні розрахунки та бізнес-планування проекту ресторану європейської кухні на 150 місць в м. Черкаси в умовах конкуренції, вимог щодо здійснення господарської діяльності під час карантину на COVID-19. Результати дослідження можуть бути впроваджені у практиці діяльності підприємств ресторанного бізнесу. |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5047 |
Appears in Collections: | 241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Диплом ГАЙДАЙЧУК.pdf Restricted Access | Проєкт ресторану європейської кухні на 150 місць | 2.7 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.