Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5048
Назва: | Проєкт готелю 4* на 100 номерів |
Автори: | Куракін, Олександр Борисович Гармаш, Валентин Васильович |
Ключові слова: | УПРАВЛІННЯ;КОНКУРЕНЦІЯ;ІНФРАСТРУКТУРА;ПРОЄКТУВАННЯ;ОБСЛУГОВУВАННЯ;ОБ’ЄМНО-ПЛАНУВАЛЬНЕ РІШЕННЯ;ІНВЕСТИЦІЇ;БІЗНЕС |
Дата публікації: | 16-січ-2023 |
Короткий огляд (реферат): | Звіт про дипломний проєкт: 118 сторінок, 6 розділів, 19 рисунків, 31 таблиця, 7 додатків, 10 формул, 69 джерел. Актуальність теми полягає у тому, що індустрія гостинності завжди працює на задоволення потреб гостей. Цей потужний механізм активно працює та удосконалюється, потребуючи при цьому максимальну підтримку з боку країни та інвестицій. Об’єктом дослідження є готель 4 зірки на 100 номерів. Предметом дослідження є теоретичні і прикладні положення будівництва готелю 4 зірки на 100 номерівв Черкаському районі. Мета дослідження ‒створення проєкту готелю 4 зірки на 100 номерів в Черкаському районі Черкаської області. Розглянута проблема будівництва готелю 4 зірки на 100 номерів. Проведено аналіз сучасних методів оцінки ефективності функціонування готелю 4 зірки на 100 номерів, визначено їх переваги та недоліки. Представлені методичні підходи до оцінки проектування готельних підприємств, розглянуті перспективи та особливості застосування методів проєктування. На основі дослідження ринку Черкаського району Черкаської області розроблено пропозиції зістворення унікальної торгової послуги готелю. Результати дипломного проєкту можуть бути впроваджені у практиці діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5048 |
Розташовується у зібраннях: | 241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом ГАРМАШ.pdf Restricted Access | Проєкт готелю 4* на 100 номерів | 1.7 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.