Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5055
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБишовець, Лариса Григорівна-
dc.contributor.authorСівко, Данило Дмитрович-
dc.date.accessioned2024-10-24T13:16:35Z-
dc.date.available2024-10-24T13:16:35Z-
dc.date.issued2023-01-16-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5055-
dc.description.abstractЗвіт про дипломний проєкт: 133 сторінки, 6 розділів, 12 рисунків, 39 таблиць, 10 додатків, 33 формул, 99 джерел. Актуальність теми: прагнення закладів готельно-ресторанного бізнесу до отримання більшого прибутку, зростаюча конкурентність на ринку та платоспроможність споживачів послуг призводить до того, що підприємствам, окрім надання комфортного проживання та харчування, необхідно розширювати асортимент додаткових і супутніх послуг. Об’єктом дослідження виступає процес проектування ресторану грузинської кухні на 100 місць у Звенигородському районі Черкаської області. Предметом дослідження є обґрунтування компетенції будівництва, сервісно-виробничого процесу, організаційної та економічної діяльності закладу. Мета дослідження ‒ створення проєкту конкурентоспроможного ресторану грузинської кухні на 100 місць у Звенигородському районі Черкаської області. Розглянута проблема будівництва ресторану грузинської кухні на 100 місць. Проведено аналіз сучасних методів оцінки ефективності функціонування ресторану грузинської кухні на 100 місць, визначено їх переваги та недоліки. Представлені методичні підходи до оцінки проєктування підприємства, розглянуті перспективи та особливості застосування методів проєктування. На основі дослідження ринку Звенигородського району Черкаської області розроблено пропозиції зі створення унікальної торгової послуги ресторану. Результати дипломного проєкту можуть бути впроваджені у практиці діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectПРОЄКТ РЕСТОРАНУuk_UA
dc.subjectКОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬuk_UA
dc.subjectОРГАНІЗАЦІЙНА СТРУКТУРА УПРАВЛІННЯuk_UA
dc.subjectКОНЦЕПЦІЯuk_UA
dc.subjectВИРОБНИЧА ПРОГРАМАuk_UA
dc.subjectСТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУuk_UA
dc.subjectЕФЕКТИВНІСТЬuk_UA
dc.titleПроєкт ресторану грузинської кухні на 100 місцьuk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
Appears in Collections:241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Сівко.pdf
  Restricted Access
Проєкт ресторану грузинської кухні на 100 місць2.49 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.