Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5055
Назва: Проєкт ресторану грузинської кухні на 100 місць
Автори: Бишовець, Лариса Григорівна
Сівко, Данило Дмитрович
Ключові слова: ПРОЄКТ РЕСТОРАНУ;КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ;ОРГАНІЗАЦІЙНА СТРУКТУРА УПРАВЛІННЯ;КОНЦЕПЦІЯ;ВИРОБНИЧА ПРОГРАМА;СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ;ЕФЕКТИВНІСТЬ
Дата публікації: 16-січ-2023
Короткий огляд (реферат): Звіт про дипломний проєкт: 133 сторінки, 6 розділів, 12 рисунків, 39 таблиць, 10 додатків, 33 формул, 99 джерел. Актуальність теми: прагнення закладів готельно-ресторанного бізнесу до отримання більшого прибутку, зростаюча конкурентність на ринку та платоспроможність споживачів послуг призводить до того, що підприємствам, окрім надання комфортного проживання та харчування, необхідно розширювати асортимент додаткових і супутніх послуг. Об’єктом дослідження виступає процес проектування ресторану грузинської кухні на 100 місць у Звенигородському районі Черкаської області. Предметом дослідження є обґрунтування компетенції будівництва, сервісно-виробничого процесу, організаційної та економічної діяльності закладу. Мета дослідження ‒ створення проєкту конкурентоспроможного ресторану грузинської кухні на 100 місць у Звенигородському районі Черкаської області. Розглянута проблема будівництва ресторану грузинської кухні на 100 місць. Проведено аналіз сучасних методів оцінки ефективності функціонування ресторану грузинської кухні на 100 місць, визначено їх переваги та недоліки. Представлені методичні підходи до оцінки проєктування підприємства, розглянуті перспективи та особливості застосування методів проєктування. На основі дослідження ринку Звенигородського району Черкаської області розроблено пропозиції зі створення унікальної торгової послуги ресторану. Результати дипломного проєкту можуть бути впроваджені у практиці діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5055
Розташовується у зібраннях:241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом Сівко.pdf
  Restricted Access
Проєкт ресторану грузинської кухні на 100 місць2.49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.