№1(7) : [9] Collection home page

Logo
https://journals.chdtu.ck.ua/index.php/itsf/issue/view/6

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 9 of 9
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
78-Текст статті-64-1-10-20230327.pdf.jpg2023Формування смаку пиваНагурна, Ніна Анатоліївна; Осипенкова, Ірина Іванівна; Куриленко, Юлія Миколаївна
77-Текст статті-63-1-10-20230327.pdf.jpg2023Квест-екскурсії з віртуальним гідом як інноваційні подієві продукти індустрії туризму та гостинностіЯкименко-Терещенко, Наталія; Чайка, Тетяна; Яріко, Мирослава
76-Текст статті-62-1-10-20230327.pdf.jpg2023Current trends of sustainable ecologization of the tourism industry in the Cherkasy regionShestel, Olena; Starynets, Olena; Шестель, Олена Геннадіївна; Старинець, Олена Анатоліївна
75-Текст статті-61-1-10-20230327.pdf.jpg2023Теоретичні аспекти формування системи управління якістю на туристичних підприємствахЧепурда, Лариса Михайлівна; Юрченко, Сергій
74-Текст статті-60-1-10-20230327.pdf.jpg2023Інноваційні підходи до розвитку франчайзингових мереж туристичної галузіЧепурда, Лариса Михайлівна; Дубіновський, Дмитро Володимирович
73-Текст статті-59-1-10-20230327.pdf.jpg2023Інноваційний та проєктний менеджмент в туризміНесторишен, Ігор
72-Текст статті-58-1-10-20230327.pdf.jpg2023Міжнародний досвід розвитку туристичних регіонівБондаренко, Людмила
71-Текст статті-57-1-10-20230327.pdf.jpg2023Розвиток формату «fine dining» у ресторанному бізнесі УкраїниРутинський, Михайло; Зайченко, Володимир; Кушнірук, Галина
70-Текст статті-56-1-10-20230327.pdf.jpg2023Дослідження методологічних підходів до оцінки якості готельних послугКуракін, Олександр Борисович
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 9 of 9