Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5406
Назва: Основи фізичного вдосконалення та здорового харчування для збереження здоров'я
Автори: Субота, Вікторія Володимирівна
Ключові слова: фізичні вправи;збалансоване харчування;їжа;фізичне вдосконалення
Дата публікації: 16-гру-2024
Видавництво: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали восьмої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 16-17 грудня 2024 року
Короткий огляд (реферат): В данній роботі висвітлено вплив фізичних вправ на діяльність системи травлення. Розкрито принципи та основи здорового харчування
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5406
Початкова сторінка: 84
Кінцева сторінка: 87
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник тез ЧДТУ ХТ 2024_b4643a25-8034-4032-85ac-f4d751328e1f (6).pdf1.2 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.