Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5407
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Субота, Вікторія Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-18T12:42:33Z | - |
dc.date.available | 2025-02-18T12:42:33Z | - |
dc.date.issued | 2024-12-16 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5407 | - |
dc.description.abstract | В роботі розкрито питання безпеки харчових продуктів, харчування та здоров'я, їх взаємозв"язок та нерозривність. Наведено основні правила здорового харчування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали восьмої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 16-17 грудня 2024 року | uk_UA |
dc.subject | здоров'я | uk_UA |
dc.subject | харчова безпека | uk_UA |
dc.subject | водний баланс | uk_UA |
dc.title | Основи здоров'я. Харчова безпека | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 87 | uk_UA |
dc.citation.epage | 90 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник тез ЧДТУ ХТ 2024_b4643a25-8034-4032-85ac-f4d751328e1f (7).pdf | 1.2 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.