Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5407
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСубота, Вікторія Володимирівна-
dc.date.accessioned2025-02-18T12:42:33Z-
dc.date.available2025-02-18T12:42:33Z-
dc.date.issued2024-12-16-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5407-
dc.description.abstractВ роботі розкрито питання безпеки харчових продуктів, харчування та здоров'я, їх взаємозв"язок та нерозривність. Наведено основні правила здорового харчування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали восьмої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 16-17 грудня 2024 рокуuk_UA
dc.subjectздоров'яuk_UA
dc.subjectхарчова безпекаuk_UA
dc.subjectводний балансuk_UA
dc.titleОснови здоров'я. Харчова безпекаuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage87uk_UA
dc.citation.epage90uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник тез ЧДТУ ХТ 2024_b4643a25-8034-4032-85ac-f4d751328e1f (7).pdf1.2 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.