Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5407
Назва: Основи здоров'я. Харчова безпека
Автори: Субота, Вікторія Володимирівна
Ключові слова: здоров'я;харчова безпека;водний баланс
Дата публікації: 16-гру-2024
Видавництво: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали восьмої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 16-17 грудня 2024 року
Короткий огляд (реферат): В роботі розкрито питання безпеки харчових продуктів, харчування та здоров'я, їх взаємозв"язок та нерозривність. Наведено основні правила здорового харчування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5407
Початкова сторінка: 87
Кінцева сторінка: 90
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник тез ЧДТУ ХТ 2024_b4643a25-8034-4032-85ac-f4d751328e1f (7).pdf1.2 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.