Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5419
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЧепурна, Оксана Леонідівна-
dc.contributor.authorСараненко, Ольга Сергіївна-
dc.date.accessioned2025-02-25T19:23:21Z-
dc.date.available2025-02-25T19:23:21Z-
dc.date.issued2024-06-30-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5419-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота бакалавра: сторінок 121; 23 джерел; 3 креслення; 2 плакати; 67 таблиць; 9 рисунків.Мета проекту: Проєкт цеху приготування лікеро - горілчаних напоїв потужністю 2,0 млн. дал на рік з впровадженням ефективних способів приготування напівфабрикатів.У проекті було запропоновано виготовлення ароматних спиртів під вакуумом і настоїв на вдосконаленій екстракційній установці під вакуумом у виробництві лікеро-горілчаних напоїв, що передбачає використання, як новаторський метод у виготовленні напівфабрикатів. І розроблено технологічну схему приготування морсів. Проведено аналіз складу двох напоїв - "Золотистого" та "Лимонного", з використанням рослинної сировини, обладнання та допоміжних матеріалів. Були розраховані енергетичні витрати (води, пари та електроенергії) на виробництво, проведено техніко-економічне обгрунтування і економічні розрахунки. Також було розроблено план розташування цехів та їхній функціональний розріз, враховано характеристику вторинних відходів та прийнято заходи щодо охорони довкілля та праці. У процесі виконання проекту було розроблено апаратно-технологічну схему, план будівель і споруд, а також впроваджено заходи щодо охорони праці.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectнастійuk_UA
dc.subjectморсиuk_UA
dc.subjectароматнийuk_UA
dc.subjectспиртuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.titleПроєкт цеху приготування лікеро - горілчаних напоїв потужністю 2,0 млн. дал на рік з впровадженням ефективних способів приготування напівфабрикатівuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
Appears in Collections:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сараненко .pdf
  Restricted Access
5.77 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.