Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5419
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Чепурна, Оксана Леонідівна | - |
dc.contributor.author | Сараненко, Ольга Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-25T19:23:21Z | - |
dc.date.available | 2025-02-25T19:23:21Z | - |
dc.date.issued | 2024-06-30 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5419 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота бакалавра: сторінок 121; 23 джерел; 3 креслення; 2 плакати; 67 таблиць; 9 рисунків.Мета проекту: Проєкт цеху приготування лікеро - горілчаних напоїв потужністю 2,0 млн. дал на рік з впровадженням ефективних способів приготування напівфабрикатів.У проекті було запропоновано виготовлення ароматних спиртів під вакуумом і настоїв на вдосконаленій екстракційній установці під вакуумом у виробництві лікеро-горілчаних напоїв, що передбачає використання, як новаторський метод у виготовленні напівфабрикатів. І розроблено технологічну схему приготування морсів. Проведено аналіз складу двох напоїв - "Золотистого" та "Лимонного", з використанням рослинної сировини, обладнання та допоміжних матеріалів. Були розраховані енергетичні витрати (води, пари та електроенергії) на виробництво, проведено техніко-економічне обгрунтування і економічні розрахунки. Також було розроблено план розташування цехів та їхній функціональний розріз, враховано характеристику вторинних відходів та прийнято заходи щодо охорони довкілля та праці. У процесі виконання проекту було розроблено апаратно-технологічну схему, план будівель і споруд, а також впроваджено заходи щодо охорони праці. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | настій | uk_UA |
dc.subject | морси | uk_UA |
dc.subject | ароматний | uk_UA |
dc.subject | спирт | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикати | uk_UA |
dc.title | Проєкт цеху приготування лікеро - горілчаних напоїв потужністю 2,0 млн. дал на рік з впровадженням ефективних способів приготування напівфабрикатів | uk_UA |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сараненко .pdf Restricted Access | 5.77 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.