Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5419
Назва: | Проєкт цеху приготування лікеро - горілчаних напоїв потужністю 2,0 млн. дал на рік з впровадженням ефективних способів приготування напівфабрикатів |
Автори: | Чепурна, Оксана Леонідівна Сараненко, Ольга Сергіївна |
Ключові слова: | настій;морси;ароматний;спирт;напівфабрикати |
Дата публікації: | 30-чер-2024 |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота бакалавра: сторінок 121; 23 джерел; 3 креслення; 2 плакати; 67 таблиць; 9 рисунків.Мета проекту: Проєкт цеху приготування лікеро - горілчаних напоїв потужністю 2,0 млн. дал на рік з впровадженням ефективних способів приготування напівфабрикатів.У проекті було запропоновано виготовлення ароматних спиртів під вакуумом і настоїв на вдосконаленій екстракційній установці під вакуумом у виробництві лікеро-горілчаних напоїв, що передбачає використання, як новаторський метод у виготовленні напівфабрикатів. І розроблено технологічну схему приготування морсів. Проведено аналіз складу двох напоїв - "Золотистого" та "Лимонного", з використанням рослинної сировини, обладнання та допоміжних матеріалів. Були розраховані енергетичні витрати (води, пари та електроенергії) на виробництво, проведено техніко-економічне обгрунтування і економічні розрахунки. Також було розроблено план розташування цехів та їхній функціональний розріз, враховано характеристику вторинних відходів та прийнято заходи щодо охорони довкілля та праці. У процесі виконання проекту було розроблено апаратно-технологічну схему, план будівель і споруд, а також впроваджено заходи щодо охорони праці. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5419 |
Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сараненко .pdf Restricted Access | 5.77 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.