Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5455
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorСухенко, Владислав Юрійович-
dc.contributor.authorПоштаренко, Денис Григорович-
dc.date.accessioned2025-02-27T20:42:41Z-
dc.date.available2025-02-27T20:42:41Z-
dc.date.issued2024-06-30-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5455-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота бакалавра: 116 сторінок, 3 креслення, 2 плакати, 3 рисунки, 63 таблиці. Мета роботи: розглянути сучасні способи приготування та очищення сортівки, вибрати найбільш ефективні способи і дослідити їх. На основі отриманих даних було проведено основні техніко-економічні розрахунки. Результати розрахунку були зведені в таблицю. В процесі виконання кваліфікаційної роботи бакалавра було розглянуто всі способи приготування та очищення сортівки та було розроблено апаратурно-технологічну схему безперевного способу приготування сортівки. Перевагами безперервного способу приготування сортівки є герметичність установки, що забезпечує менші втрати спирту, компактність розташування апаратури, що дозволяє зекономити 90 м^2 робочої площі та автоматичне регулювання процесу, що забезпечує стабільну міцність сортівки. Застосування двопотокових пісочних фільтрів для остаточної фільтарції сортівки допомагає збільшити швидкість фільтрації та зменшити час для перезарядки фільтра. Використання шунгіту як сорбційного матеріалу дозволяє отримати вищий ступінь очистки та є економічно вигідним. Було розроблено план сортувального відділення горілчаного заводу на основі розрахунку та підбору обладнання, витрат енергетичної сировини та технологічної схеми. У будівельних рішеннях було розглянуто способи подачі води на підприємство, способи відводу відходів, електропостачання, підбір виробничого освітлення, норми розташування обладнання та системи вентиляцій для виробничих цехів. В охороні праці описано види небезпеки для працівників, засоби захисту та основні допустимі норми для безпечної роботи.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectсортівкаuk_UA
dc.subjectгорілкаuk_UA
dc.subjectспиртuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.titleПроєкт горілчаного цеху лікеро-горілчаного заводу потужністю 2,8 млн. дал напоїв на рік з використанням інноваційних способів оброблення сортівкиuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
Располагается в коллекциях:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Поштаренко.pdf
  Restricted Access
24.43 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.