Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5495
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Андронович, Галина Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Нечитайло, Олег | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-15T12:48:54Z | - |
dc.date.available | 2025-03-15T12:48:54Z | - |
dc.date.issued | 2024-06-30 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5495 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота: 111 сторінок, 38 пос., 32 табл., 7 рис., 3 креслень, 2 плакатів. Мета проекту: Спроектувати бродильний цех пивоварного заводу потужністю 20 млн дал пива на рік з впровадженням режимів мінімізації вмісту діацетилу. В кваліфікаційній роботі спроектовано бродильний цех пивоварного заводу, розроблені плани та розрізи цеху. В проекті розглянуто існуючі методи та технологічні схеми виробництва пива, обґрунтовано вибір методу виробництва та потужність технологічної схеми. Обгрунтовано, що проведення діацетилової паузи, під час зброджування сусла, забезпечення в ньому не менше 200 мг/дм3 валіну та інші технологічні прийоми, дозволять ефективно мінімізувати вміст діацетилу в пиві. Підібрана рецептура напоїв, проведено розрахунок продуктів для виробництва пива, розрахунок і вибір основного та допоміжного обладнання технологічної схеми. Розроблені основні заходи з охорони праці та розраховані техніко економічні показники заводу, що проектується. Зброджування сусла відбувається у циліндро-конічних танках з підвищеною температурою бродіння та холодною витримкою. Це дозволить затрачати менше теплоти, зменшується час бродіння, зменшується використання холоду та кількісні показники затрати води. Мінімізацію вмісту в пиві діацетилу передбачено провести,після закінчення головного бродіння діацетилову паузу. Проведено продуктовий розрахунок трьох сортів пива: «Козацьке», «Златопиво» та «Світлокрай». Термін окупності проекту 4,5 роки, а рентабельність складає 25,33%. Проект включає в себе охорону праці бродильного відділення та підбір індивідуальних засобів захисту. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | пивне | uk_UA |
dc.subject | сусло | uk_UA |
dc.title | Проект бродильного відділення пивоварного заводу потужністю 20 млн дал пива на рік з впровадженням режимів мінімізації вмісту діацетилу | uk_UA |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Нечитайло1.pdf Restricted Access | 6.8 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.