Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5496
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБатраченко, Олександр Вікторович-
dc.contributor.authorБрагінець, Назар Леонідович-
dc.date.accessioned2025-03-15T12:50:28Z-
dc.date.available2025-03-15T12:50:28Z-
dc.date.issued2024-06-30-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5496-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота: 72 сторінки; 21 літературне джерело; 1 рисунок; 3 креслення. Мета роботи: спроектувати цех приготування згущеного молока з продуктивністю 2 т за добу. В ході дослідження розглянуте та підібране актуальне та економічно вигідне обладнання для цеху виготовлення згущеного молока. В процесі виконання розрахунків до пояснювальної записки було здійснено економічний розрахунок, продуктовий розрахунок, розрахунок допоміжних матеріалів, розрахунок складських приміщень, розрахунок обладнання та енергетичні розрахунок. В процесі виконання роботи створено апаратурно-технологічну схему підприємства по виготовленню згущених молочних консервів, план цеху приготування згущеного молока та його розріз.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectпастеризаціяuk_UA
dc.subjectвипарюванняuk_UA
dc.titleПроєкт молокозаводу (цех виготовлення згущеного молока)uk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
Appears in Collections:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Брагінець Н.Л..pdf
  Restricted Access
16.25 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.