Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5496
Назва: | Проєкт молокозаводу (цех виготовлення згущеного молока) |
Автори: | Батраченко, Олександр Вікторович Брагінець, Назар Леонідович |
Ключові слова: | пастеризація;випарювання |
Дата публікації: | 30-чер-2024 |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота: 72 сторінки; 21 літературне джерело; 1 рисунок; 3 креслення. Мета роботи: спроектувати цех приготування згущеного молока з продуктивністю 2 т за добу. В ході дослідження розглянуте та підібране актуальне та економічно вигідне обладнання для цеху виготовлення згущеного молока. В процесі виконання розрахунків до пояснювальної записки було здійснено економічний розрахунок, продуктовий розрахунок, розрахунок допоміжних матеріалів, розрахунок складських приміщень, розрахунок обладнання та енергетичні розрахунок. В процесі виконання роботи створено апаратурно-технологічну схему підприємства по виготовленню згущених молочних консервів, план цеху приготування згущеного молока та його розріз. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5496 |
Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Брагінець Н.Л..pdf Restricted Access | 16.25 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.