Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5498
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБондарчук, Зоя Вікторівна-
dc.contributor.authorВолощенко, Аліна Іванівна-
dc.date.accessioned2025-03-15T12:56:43Z-
dc.date.available2025-03-15T12:56:43Z-
dc.date.issued2024-06-30-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5498-
dc.description.abstractКваліфікаціна робота бакалавра: 97с.; 3рис.; 44табл.; 25джерел.; 3 креслень.; 2 плакат. Тема: «Проєкт цеху підготовки білих виноматеріалів для отримання ігристих вин продуктивністю 300 тис.дал/ рік з використанням інноваційних технологій». Складається з 4 розділів, в яких висвітлюються економічні та технологічні аспекти заводу. В роботі запропоновано використання нового препарату пектинази Lallzyme EX-V. Після економічного розрахунку було встановлено, що цей проект має економічну доцільність, а саме: 1. Собівартість - 585 тис. грн.; 2. Рентабельність 1,3% ; 3. Термін окупності 0,6 року. Проведаено продуктові та енергетичні розрахунки, на яких підібрано та встановлено обладнання. Розроблено заходи з охорони праці.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectвиноградuk_UA
dc.subjectферментиuk_UA
dc.titleПроєкт цеху підготовки білих виноматеріалів для отримання ігристих вин продуктивністю 300 тис.дал/ рік з використанням інноваційних технологійuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
Appears in Collections:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Волощенко.pdf
  Restricted Access
3.42 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.