Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5498
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Бондарчук, Зоя Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Волощенко, Аліна Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-15T12:56:43Z | - |
dc.date.available | 2025-03-15T12:56:43Z | - |
dc.date.issued | 2024-06-30 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5498 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаціна робота бакалавра: 97с.; 3рис.; 44табл.; 25джерел.; 3 креслень.; 2 плакат. Тема: «Проєкт цеху підготовки білих виноматеріалів для отримання ігристих вин продуктивністю 300 тис.дал/ рік з використанням інноваційних технологій». Складається з 4 розділів, в яких висвітлюються економічні та технологічні аспекти заводу. В роботі запропоновано використання нового препарату пектинази Lallzyme EX-V. Після економічного розрахунку було встановлено, що цей проект має економічну доцільність, а саме: 1. Собівартість - 585 тис. грн.; 2. Рентабельність 1,3% ; 3. Термін окупності 0,6 року. Проведаено продуктові та енергетичні розрахунки, на яких підібрано та встановлено обладнання. Розроблено заходи з охорони праці. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | виноград | uk_UA |
dc.subject | ферменти | uk_UA |
dc.title | Проєкт цеху підготовки білих виноматеріалів для отримання ігристих вин продуктивністю 300 тис.дал/ рік з використанням інноваційних технологій | uk_UA |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Волощенко.pdf Restricted Access | 3.42 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.