Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5499
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Батраченко, Олександр Вікторович | - |
dc.contributor.author | Ленець, Інна Аркадіївна | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-15T12:58:02Z | - |
dc.date.available | 2025-03-15T12:58:02Z | - |
dc.date.issued | 2024-06-30 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5499 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота бакалавра: 81 с.; 15джерел; 3 креслення. Мета роботи: Проект заводу безалкогольних напоїв вдосконаленої рецептури (цех підготовка води). В проекті розглянуті напрямки водопідготовки. Розроблено апаратурно технологічну схему відділення безалкогольних напоїв та проведений продуктовий та розрахунок, енергетичний та розрахунок обладнання. Наведено технохімічний контроль. В процесі виконання роботи запропоновано заходи для покращення водопідготовки. КЛЮЧОВІ СЛОВА:ВОДОПІДГОТОВКА, КАТІОНІТОВИЙ ФІЛЬТР, ФІЛЬТР ЗНЕЗАЛІЗНЕННЯ, УСТАНОВКА ЗВОРОТНОГО ОСМОСУ, ВУГІЛЬНІ КОЛОНКИ | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | водопідготовка | uk_UA |
dc.subject | знезалізнення | uk_UA |
dc.title | Проект заводу безалкогольних напоїв вдосконаленої рецептури (цех підготовка води) | uk_UA |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ленець.pdf Restricted Access | 5.04 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.