Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5499
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorБатраченко, Олександр Вікторович-
dc.contributor.authorЛенець, Інна Аркадіївна-
dc.date.accessioned2025-03-15T12:58:02Z-
dc.date.available2025-03-15T12:58:02Z-
dc.date.issued2024-06-30-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5499-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота бакалавра: 81 с.; 15джерел; 3 креслення. Мета роботи: Проект заводу безалкогольних напоїв вдосконаленої рецептури (цех підготовка води). В проекті розглянуті напрямки водопідготовки. Розроблено апаратурно технологічну схему відділення безалкогольних напоїв та проведений продуктовий та розрахунок, енергетичний та розрахунок обладнання. Наведено технохімічний контроль. В процесі виконання роботи запропоновано заходи для покращення водопідготовки. КЛЮЧОВІ СЛОВА:ВОДОПІДГОТОВКА, КАТІОНІТОВИЙ ФІЛЬТР, ФІЛЬТР ЗНЕЗАЛІЗНЕННЯ, УСТАНОВКА ЗВОРОТНОГО ОСМОСУ, ВУГІЛЬНІ КОЛОНКИuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectводопідготовкаuk_UA
dc.subjectзнезалізненняuk_UA
dc.titleПроект заводу безалкогольних напоїв вдосконаленої рецептури (цех підготовка води)uk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ленець.pdf
  Restricted Access
5.04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.