Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5499
Назва: Проект заводу безалкогольних напоїв вдосконаленої рецептури (цех підготовка води)
Автори: Батраченко, Олександр Вікторович
Ленець, Інна Аркадіївна
Ключові слова: водопідготовка;знезалізнення
Дата публікації: 30-чер-2024
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота бакалавра: 81 с.; 15джерел; 3 креслення. Мета роботи: Проект заводу безалкогольних напоїв вдосконаленої рецептури (цех підготовка води). В проекті розглянуті напрямки водопідготовки. Розроблено апаратурно технологічну схему відділення безалкогольних напоїв та проведений продуктовий та розрахунок, енергетичний та розрахунок обладнання. Наведено технохімічний контроль. В процесі виконання роботи запропоновано заходи для покращення водопідготовки. КЛЮЧОВІ СЛОВА:ВОДОПІДГОТОВКА, КАТІОНІТОВИЙ ФІЛЬТР, ФІЛЬТР ЗНЕЗАЛІЗНЕННЯ, УСТАНОВКА ЗВОРОТНОГО ОСМОСУ, ВУГІЛЬНІ КОЛОНКИ
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5499
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ленець.pdf
  Restricted Access
5.04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.