Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5505
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Осипенкова, Ірина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Пясецький, Ростислав Віталійович | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-15T20:47:51Z | - |
dc.date.available | 2025-03-15T20:47:51Z | - |
dc.date.issued | 2023-06-29 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5505 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаціна робота бакалавра: 88 с.; 6 рис.; 25 табл.; 20 джерел.; 3 креслень.; 2 плакат. Мета проекту: Комплексний кафедральний проект солодового заводу. Спецчастина: солодосушильне відділення В даній кваліфікаційній роботі розглянуті основні аспекти процесів сушіння солоду. Враховуючі, що свіже пророслий солод не придатний для тривалого зберігання і втой же час не може використовуватись для виробництва пива, оскільки не має характерних якісних властивостей, притаманних типовим солодам. Такі властивості у солоді формуються тільки при його сушінні, при довгочасній дії підвищеної температури. В кваліфікаційній роботі впроваджено сушарку безперервної дії типу ЛСГА – 20 зі скляним теплообмінником, завдяки якому можливе використання залишкової теплоти використаного теплоагенту. Проведено техніко-економічні розрахунки, рентабельність підприємства склала – 30,7%, собівартість – 19,53 грн/кг, термін окупності – 2,4 роки | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | солод | uk_UA |
dc.subject | оксиметилфурфурол | uk_UA |
dc.title | Комплексний кафедральний проект солодового заводу. Спецчастина: солодосушильне відділення | uk_UA |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
П'ясецький.pdf Restricted Access | 3.31 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.