Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5505
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОсипенкова, Ірина Іванівна-
dc.contributor.authorПясецький, Ростислав Віталійович-
dc.date.accessioned2025-03-15T20:47:51Z-
dc.date.available2025-03-15T20:47:51Z-
dc.date.issued2023-06-29-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5505-
dc.description.abstractКваліфікаціна робота бакалавра: 88 с.; 6 рис.; 25 табл.; 20 джерел.; 3 креслень.; 2 плакат. Мета проекту: Комплексний кафедральний проект солодового заводу. Спецчастина: солодосушильне відділення В даній кваліфікаційній роботі розглянуті основні аспекти процесів сушіння солоду. Враховуючі, що свіже пророслий солод не придатний для тривалого зберігання і втой же час не може використовуватись для виробництва пива, оскільки не має характерних якісних властивостей, притаманних типовим солодам. Такі властивості у солоді формуються тільки при його сушінні, при довгочасній дії підвищеної температури. В кваліфікаційній роботі впроваджено сушарку безперервної дії типу ЛСГА – 20 зі скляним теплообмінником, завдяки якому можливе використання залишкової теплоти використаного теплоагенту. Проведено техніко-економічні розрахунки, рентабельність підприємства склала – 30,7%, собівартість – 19,53 грн/кг, термін окупності – 2,4 рокиuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectсолодuk_UA
dc.subjectоксиметилфурфуролuk_UA
dc.titleКомплексний кафедральний проект солодового заводу. Спецчастина: солодосушильне відділенняuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
Appears in Collections:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
П'ясецький.pdf
  Restricted Access
3.31 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.