Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5505
Назва: | Комплексний кафедральний проект солодового заводу. Спецчастина: солодосушильне відділення |
Автори: | Осипенкова, Ірина Іванівна Пясецький, Ростислав Віталійович |
Ключові слова: | солод;оксиметилфурфурол |
Дата публікації: | 29-чер-2023 |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаціна робота бакалавра: 88 с.; 6 рис.; 25 табл.; 20 джерел.; 3 креслень.; 2 плакат. Мета проекту: Комплексний кафедральний проект солодового заводу. Спецчастина: солодосушильне відділення В даній кваліфікаційній роботі розглянуті основні аспекти процесів сушіння солоду. Враховуючі, що свіже пророслий солод не придатний для тривалого зберігання і втой же час не може використовуватись для виробництва пива, оскільки не має характерних якісних властивостей, притаманних типовим солодам. Такі властивості у солоді формуються тільки при його сушінні, при довгочасній дії підвищеної температури. В кваліфікаційній роботі впроваджено сушарку безперервної дії типу ЛСГА – 20 зі скляним теплообмінником, завдяки якому можливе використання залишкової теплоти використаного теплоагенту. Проведено техніко-економічні розрахунки, рентабельність підприємства склала – 30,7%, собівартість – 19,53 грн/кг, термін окупності – 2,4 роки |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5505 |
Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
П'ясецький.pdf Restricted Access | 3.31 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.