Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5509
Название: Проект пивзаводу (варильний цех з енергозберігаючими технологіями)
Авторы: Осипенкова, Ірина Іванівна
Коденець, Віталій
Ключевые слова: солод;охмелення
Дата публикации: 29-июн-2023
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційна робота бакалавра: 96 с; 1 рис,; 32 табл,; 26 джерел, 3 креслення; 2 плакати. Мета роботи: спроектувати варильний цех пивоварного заводу з енергозберігаючими технологіями В кваліфікаційній роботі бакалавра розроблено схему варильного цеху пивоварного заводу з впровадженням енергозберігаючої технології. Зроблено продуктовий розрахунок 4-х видів пива, а саме: «Подвійне золото», «Львівське», «Ювілейне», «Стом´яне». Підібрано технологічне обладнання. Обґрунтовано вибір енергозберігаючої колонки. Економія первинної енергії в порівнянні з традиційним кип'ятінням без повторного використання теплоти складає: - для кип'ятіння при низькому надлишковому тиску близько 40-50%; - для кип'ятіння при низькому надлишковому тиску з накопичувачем енергії близько 60-70%. Техніко-економічні розрахунки довели доцільність даного проекту і отримані наступні економічні показники: Повна собівартість виробленої продукції «Подвійне золото» - 206,63 Тис. грн., «Львівське»- 209,92 тис.грн., «Ювілейне» - 207,4 тис.грн., «Стом´яне» - 223,14 тис.грн., термін окупності – 1,4 роки, рентабельність: «Подвійне золото» - 20,7%., «Львівське»- 21,4%., «Ювілейне» - 20,6%., «Стом´яне» - 24%
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5509
Располагается в коллекциях:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Коденець.pdf
  Restricted Access
16.14 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.