Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5560
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Бондарчук, Зоя Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Моргун, Ярослав Святославович | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-11T19:58:38Z | - |
dc.date.available | 2025-04-11T19:58:38Z | - |
dc.date.issued | 2023-06-29 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5560 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота бакалавра: 98 с., 3 креслення. Тема роботи: Проект пивзаводу (відділення ферментації сусла у виробництві пива) Мета роботи: Спроектувати відділення ферментації сусла пивоварного заводу. В процесі виконання кваліфікаційної роботи розглянутий увесь процес доброджування молодого пива та його фільтрація. Розроблено апаратурно технологічну схему а також, представлений проект цеху доброджування та фільтрації пива. Зроблено розрахунок продуктів виробництва пива, а саме: «Оскар світле», «Оскар Преміум» та «Оскар темне». Ключові слова ДОБРОДЖУВАННЯ, ФІЛЬТРАЦЯ, КІЗЕЛЬГУР, ДВООКСИД ВУГЛЕЦЮ, ПОМУТНІННЯ,ДРІЖДЖІ | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ДОБРОДЖУВАННЯ | uk_UA |
dc.subject | ФІЛЬТРАЦЯ | uk_UA |
dc.title | Проект пивзаводу (відділення сусла у виробництві пива) | uk_UA |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Моргун.pdf Restricted Access | Кваліфікаційна робота бакалавра: 98 с., 3 креслення. Тема роботи: Проект пивзаводу (відділення ферментації сусла у виробництві пива) Мета роботи: Спроектувати відділення ферментації сусла пивоварного заводу. В процесі виконання кваліфікаційної роботи розглянутий увесь процес доброджування молодого пива та його фільтрація. Розроблено апаратурно технологічну схему а також, представлений проект цеху доброджування та фільтрації пива. Зроблено розрахунок продуктів виробництва пива, а саме: «Оскар світле», «Оскар Преміум» та «Оскар темне». Ключові слова ДОБРОДЖУВАННЯ, ФІЛЬТРАЦЯ, КІЗЕЛЬГУР, ДВООКСИД ВУГЛЕЦЮ, ПОМУТНІННЯ, ДРІЖДЖІ | 10.2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.