Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5560
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБондарчук, Зоя Вікторівна-
dc.contributor.authorМоргун, Ярослав Святославович-
dc.date.accessioned2025-04-11T19:58:38Z-
dc.date.available2025-04-11T19:58:38Z-
dc.date.issued2023-06-29-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5560-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота бакалавра: 98 с., 3 креслення. Тема роботи: Проект пивзаводу (відділення ферментації сусла у виробництві пива) Мета роботи: Спроектувати відділення ферментації сусла пивоварного заводу. В процесі виконання кваліфікаційної роботи розглянутий увесь процес доброджування молодого пива та його фільтрація. Розроблено апаратурно технологічну схему а також, представлений проект цеху доброджування та фільтрації пива. Зроблено розрахунок продуктів виробництва пива, а саме: «Оскар світле», «Оскар Преміум» та «Оскар темне». Ключові слова ДОБРОДЖУВАННЯ, ФІЛЬТРАЦЯ, КІЗЕЛЬГУР, ДВООКСИД ВУГЛЕЦЮ, ПОМУТНІННЯ,ДРІЖДЖІuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectДОБРОДЖУВАННЯuk_UA
dc.subjectФІЛЬТРАЦЯuk_UA
dc.titleПроект пивзаводу (відділення сусла у виробництві пива)uk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
Appears in Collections:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Моргун.pdf
  Restricted Access
Кваліфікаційна робота бакалавра: 98 с., 3 креслення. Тема роботи: Проект пивзаводу (відділення ферментації сусла у виробництві пива) Мета роботи: Спроектувати відділення ферментації сусла пивоварного заводу. В процесі виконання кваліфікаційної роботи розглянутий увесь процес доброджування молодого пива та його фільтрація. Розроблено апаратурно технологічну схему а також, представлений проект цеху доброджування та фільтрації пива. Зроблено розрахунок продуктів виробництва пива, а саме: «Оскар світле», «Оскар Преміум» та «Оскар темне». Ключові слова ДОБРОДЖУВАННЯ, ФІЛЬТРАЦЯ, КІЗЕЛЬГУР, ДВООКСИД ВУГЛЕЦЮ, ПОМУТНІННЯ, ДРІЖДЖІ10.2 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.