Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5562
Назва: Проєкт відділення підготовки води підприємства з виробництва горілок потужністю 1,5 млн дал на рік, з використанням новітніх технологій
Автори: Осипенкова, Ірина Іванівна
Білоокий, Роман Валерійович
Ключові слова: Фільтрація;Знезалізнення
Дата публікації: 30-чер-2024
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота бакалавра: 91 с.; 5рис.; 24табл.; 22джерел.; 3 креслень.; 2 плакат. В проекті розглянуто існуючі методи та технологічні схеми підготовки води у виробництві горілчаних напоїв, обґрунтовано вибір методу виробництва та потужність технологічної схеми. Зроблений розрахунок таких горілчаних напоїв, як - Сіверська, Січеславська, Українська оксамитова, Ярославна, Волинська. Проведений розрахунок основного і допоміжного обладнання для виробництва горілчаних напоїв. В процесі виконання проекту розроблено технологічну схему підготовки води з використанням новітніх технологій. В роботі запропоновано проводити фільтрацію через фільтруючий матеріал. Це природний мінерал на основі двоокису марганцю, який використовується як зернистий фільтрматеріал у процесі очищення води від заліза, марганцю та сірководню. Економічні розрахунки довели доцільність впровадження проекту: Прибуток - 225000000грн. Рентабельність – 24% Термін окупності – 1,8 роки. Собівартість – 938,22 грн/дал
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5562
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Білоокий.pdf
  Restricted Access
Кваліфікаційна робота бакалавра15.35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.