Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5698
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЛобода, Олександр Андрійович-
dc.contributor.authorГусейнов, Рамазан Алігусейнлі-
dc.date.accessioned2025-06-23T09:34:56Z-
dc.date.available2025-06-23T09:34:56Z-
dc.date.issued2025-06-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5698-
dc.description.abstractГусейнов Р.А. Аналіз сучасних кейсів по очищенню стічних вод підприємств харчової промисловості. Кваліфікаційна робота бакалавра: 61 с., 17 рисунків, 13 таблиць, 27 джерел, мультимедійна презентація. Мета роботи: проаналізувати сучасні методи та технології очищення стічних вод підприємств харчової галузі. Завдання роботи: надати загальну характеристику стічних вод підприємств харчової галузі, проаналізувати основні методи очищення стічних вод підприємств харчової галузі, аналіз методів та сучасних практичних кейсів очищення стічних вод м’ясопереробних і молокопереробних підприємств. Об’єкт дослідження: методи та технології очищення стічних вод підприємств харчової галузі. В роботі розглянуто характеристику забрудненості та класифікації стічних вод, обґрунтування вибору методів очищення стічних вод, загальну характеристику стічних вод підприємств харчової галузі, сучасні практичні кейси очищення стічних вод м’ясопереробних і молокопереробних підприємств.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectСТІЧНІ ВОДИuk_UA
dc.subjectМЕМБРАННИЙ БІОРЕАКТОРuk_UA
dc.subjectБІОЛОГІЧНЕ СПОЖИВАННЯ КИСНЮuk_UA
dc.subjectХІМІЧНЕ СПОЖИВАННЯ КИСНЮuk_UA
dc.subjectБІОФІЛЬТРuk_UA
dc.subjectАЕРОТЕНКuk_UA
dc.subjectФЛОТАЦІЯuk_UA
dc.titleАналіз сучасних кейсів по очищенню стічних вод підприємств харчової промисловостіuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
Appears in Collections:101 Екологія (Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природо-користування)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гусейнов_КРБdoc.pdf
  Restricted Access
110.88 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.