Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5698
Назва: Аналіз сучасних кейсів по очищенню стічних вод підприємств харчової промисловості
Автори: Лобода, Олександр Андрійович
Гусейнов, Рамазан Алігусейнлі
Ключові слова: СТІЧНІ ВОДИ;МЕМБРАННИЙ БІОРЕАКТОР;БІОЛОГІЧНЕ СПОЖИВАННЯ КИСНЮ;ХІМІЧНЕ СПОЖИВАННЯ КИСНЮ;БІОФІЛЬТР;АЕРОТЕНК;ФЛОТАЦІЯ
Дата публікації: чер-2025
Короткий огляд (реферат): Гусейнов Р.А. Аналіз сучасних кейсів по очищенню стічних вод підприємств харчової промисловості. Кваліфікаційна робота бакалавра: 61 с., 17 рисунків, 13 таблиць, 27 джерел, мультимедійна презентація. Мета роботи: проаналізувати сучасні методи та технології очищення стічних вод підприємств харчової галузі. Завдання роботи: надати загальну характеристику стічних вод підприємств харчової галузі, проаналізувати основні методи очищення стічних вод підприємств харчової галузі, аналіз методів та сучасних практичних кейсів очищення стічних вод м’ясопереробних і молокопереробних підприємств. Об’єкт дослідження: методи та технології очищення стічних вод підприємств харчової галузі. В роботі розглянуто характеристику забрудненості та класифікації стічних вод, обґрунтування вибору методів очищення стічних вод, загальну характеристику стічних вод підприємств харчової галузі, сучасні практичні кейси очищення стічних вод м’ясопереробних і молокопереробних підприємств.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5698
Розташовується у зібраннях:101 Екологія (Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природо-користування)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гусейнов_КРБdoc.pdf
  Restricted Access
110.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.