Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2288
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Vartanova, Olena | - |
dc.contributor.author | Korol, Inna | - |
dc.contributor.author | Вартанова, Олена Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Король, Інна Віталіївна | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-27T12:54:04Z | - |
dc.date.available | 2021-05-27T12:54:04Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.issn | 2414-634X | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2288 | - |
dc.description.abstract | The main idea of this work is to substantiate the influence of the emotional component of the brand on customers. The connection of the emotional perception at the brand with consumers is presented, the essence of the emotional component of the brand is revealed. The brand features formation, as well as the characteristic features of emotional branding, are considered. The emotional profile of the target audience is investigated, the benefits of the product that correspond to the emotional inquiry, values , and interests at the conscious or unconscious level are found. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Innovative Solutions in Modern Science | uk_UA |
dc.subject | brand | uk_UA |
dc.subject | emotional branding | uk_UA |
dc.subject | features | uk_UA |
dc.subject | branding process | uk_UA |
dc.subject | rationality and irrationality of the brand | uk_UA |
dc.title | The influence of the emotional branding at the consumers | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.citation.issue | 2(38) | uk_UA |
dc.citation.spage | 5 | uk_UA |
dc.citation.epage | 13 | uk_UA |
dc.identifier.doi | 10.26886/2414-634X.2(38)2020.1 | - |
Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи студентів та аспірантів (ФЕУ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2015-7806-1-PB.pdf | 735.41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.