Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3213
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКуракін, Олександр Борисович-
dc.date.accessioned2021-12-10T10:02:51Z-
dc.date.available2021-12-10T10:02:51Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3213-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧеркаси : ЧДТУuk_UA
dc.titleПерспективи використання нетрадиційної рослинної сировини як пребіотиківuk_UA
dc.typeBook chapteruk_UA
dc.citation.spage132uk_UA
dc.citation.epage137uk_UA
dc.title.bookІнноваційні напрями розвитку харчових технологій : колективна монографія / за заг. ред. к.т.н., доц. Н. А. Нагурноїuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
титул.pdf301.73 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
КОБ монографія ТБВ.pdf357.9 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
зміст.pdf392.11 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.