Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3213
Назва: Перспективи використання нетрадиційної рослинної сировини як пребіотиків
Автори: Куракін, Олександр Борисович
Дата публікації: 2020
Видавництво: Черкаси : ЧДТУ
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3213
Початкова сторінка: 132
Кінцева сторінка: 137
Назва книги: Інноваційні напрями розвитку харчових технологій : колективна монографія / за заг. ред. к.т.н., доц. Н. А. Нагурної
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
титул.pdf301.73 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
КОБ монографія ТБВ.pdf357.9 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
зміст.pdf392.11 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.