Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3213
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКуракін, Олександр Борисович-
dc.date.accessioned2021-12-10T10:02:51Z-
dc.date.available2021-12-10T10:02:51Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3213-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧеркаси : ЧДТУuk_UA
dc.titleПерспективи використання нетрадиційної рослинної сировини як пребіотиківuk_UA
dc.typeBook chapteruk_UA
dc.citation.spage132uk_UA
dc.citation.epage137uk_UA
dc.title.bookІнноваційні напрями розвитку харчових технологій : колективна монографія / за заг. ред. к.т.н., доц. Н. А. Нагурноїuk_UA
Appears in Collections:Навчальні видання (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
титул.pdf301.73 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
КОБ монографія ТБВ.pdf357.9 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
зміст.pdf392.11 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.