Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3213
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Куракін, Олександр Борисович | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-10T10:02:51Z | - |
dc.date.available | 2021-12-10T10:02:51Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3213 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Черкаси : ЧДТУ | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання нетрадиційної рослинної сировини як пребіотиків | uk_UA |
dc.type | Book chapter | uk_UA |
dc.citation.spage | 132 | uk_UA |
dc.citation.epage | 137 | uk_UA |
dc.title.book | Інноваційні напрями розвитку харчових технологій : колективна монографія / за заг. ред. к.т.н., доц. Н. А. Нагурної | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
титул.pdf | 301.73 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити | |
КОБ монографія ТБВ.pdf | 357.9 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити | |
зміст.pdf | 392.11 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.