Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3398
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЗагородній, Василь Володимирович-
dc.contributor.authorЯрославська, Лариса Петрівна-
dc.date.accessioned2022-01-05T10:25:01Z-
dc.date.available2022-01-05T10:25:01Z-
dc.date.issued2021-11-04-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3398-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали п'ятої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 4-5 листопада 2021 рокуuk_UA
dc.subjectякість харчових продуктівuk_UA
dc.subjectпринципи гігієни харчуванняuk_UA
dc.subjectкерування безпечністю харчових продуктівuk_UA
dc.subjectзакони Україниuk_UA
dc.titleВпровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) в Україніuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage169uk_UA
dc.citation.epage172uk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Збірник конференції.pdf3.68 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.