Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/671
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАндронович, Галина Михайлівна-
dc.contributor.authorМахинько, Валерій Миколайович-
dc.date.accessioned2019-06-19T12:08:51Z-
dc.date.available2019-06-19T12:08:51Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/671-
dc.description.abstractПевна частина населення України хворіє на гіполактацію – нездатність засвоювати молочний цукор (лактозу). З метою зниження негативних наслідків від вживання нативного молока у ньому ферментативним шляхом знижують вміст лактози до 0,01 %. У роботі розглянуто вплив такого низьколактозного молока на процес бродіння пшеничного тіста та якість готових виробів. Встановлено, що повна заміна нативного молока на безлактозне не лише не погіршує якість готових виробів, а й навіть дещо покращуєuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХлібопекарська і кондитерська промисловість україниuk_UA
dc.subjectгіполактаціяuk_UA
dc.subjectхлібuk_UA
dc.subjectнепереносимість лактозиuk_UA
dc.titleХлібобулочні вироби з низьколактозним молокомuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.citation.issue4uk_UA
dc.citation.spage6uk_UA
dc.citation.epage8uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Smvmhbvznlm.pdf442.01 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.