Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/671
Назва: | Хлібобулочні вироби з низьколактозним молоком |
Автори: | Андронович, Галина Михайлівна Махинько, Валерій Миколайович |
Ключові слова: | гіполактація;хліб;непереносимість лактози |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Хлібопекарська і кондитерська промисловість україни |
Короткий огляд (реферат): | Певна частина населення України хворіє на гіполактацію – нездатність засвоювати молочний цукор (лактозу). З метою зниження негативних наслідків від вживання нативного молока у ньому ферментативним шляхом знижують вміст лактози до 0,01 %. У роботі розглянуто вплив такого низьколактозного молока на процес бродіння пшеничного тіста та якість готових виробів. Встановлено, що повна заміна нативного молока на безлактозне не лише не погіршує якість готових виробів, а й навіть дещо покращує |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/671 |
Випуск: | 4 |
Початкова сторінка: | 6 |
Кінцева сторінка: | 8 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Smvmhbvznlm.pdf | 442.01 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.