Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/671
Назва: Хлібобулочні вироби з низьколактозним молоком
Автори: Андронович, Галина Михайлівна
Махинько, Валерій Миколайович
Ключові слова: гіполактація;хліб;непереносимість лактози
Дата публікації: 2014
Видавництво: Хлібопекарська і кондитерська промисловість україни
Короткий огляд (реферат): Певна частина населення України хворіє на гіполактацію – нездатність засвоювати молочний цукор (лактозу). З метою зниження негативних наслідків від вживання нативного молока у ньому ферментативним шляхом знижують вміст лактози до 0,01 %. У роботі розглянуто вплив такого низьколактозного молока на процес бродіння пшеничного тіста та якість готових виробів. Встановлено, що повна заміна нативного молока на безлактозне не лише не погіршує якість готових виробів, а й навіть дещо покращує
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/671
Випуск: 4
Початкова сторінка: 6
Кінцева сторінка: 8
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Smvmhbvznlm.pdf442.01 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.