Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1131
Title: Екологічна оцінка безпеки кондитерських виробів за вмістом харчових добавок
Authors: Хоменко, Олена Михайлівна
Глова, Олександр Олександрович
Keywords: ХАРЧОВІ ДОБАВКИ;КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ;ЗДОРОВ’Я;ЕКОЛОГІЧНА БЕЗПЕКА;ЕКОЛОГІЧНІ РИЗИКИ;ЕКОЛОГІЧНА ОЦІНКА
Issue Date: 2020
Abstract: Глова О.О. Екологічна оцінка безпеки кондитерських виробів за вмістом харчових добавок Випускна кваліфікаційна робота бакалавра: 47 с., 5 рисунків, 16 таблиць, 19 джерел, мультимедійна презентація. Мета роботи: оцінити екологічні ризики вживання кондитерських виробів за вмістом харчових добавок. Завдання роботи: охарактеризувати сучасні харчові добавки; проаналізувати вміст харчових добавок у певних групах кондитерських виробів; розробити бальну шкалу екологічної безпеки харчових добавок; згідно з розробленою бальною шкалою екологічної безпеки харчових добавок провести оцінку кондитерських виробів та оцінити ризики їх вживання для здоров’я людини; розробити рекомендації по зниженню екологічного ризику для здоров’я стосовно вживання проаналізованих продуктів. Об’єкт дослідження: є кондитерські вироби, а саме: шоколад, печиво, шоколадні та звичайні цукерки, вафлі.
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1131
Appears in Collections:101 Екологія (Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природо-користування)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
диплом.pdf
  Restricted Access
799.88 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.