Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1443
Назва: Investigation of physical and chemical quality control of pork products
Автори: Костогриз, Ярослав Володимирович
Гальченко, Володимир Якович
Тичков, Володимир Володимирович
Трембовецька, Руслана Володимирівна
Kostogrys, Ya.V.
Halchenko, Volodymyr
Tychkov, Volodymyr
Trembovetska, Ruslana
Ключові слова: measuring control;pork;potentiometric method;physico-chemical control;feed;product quality
Дата публікації: вер-2019
Видавництво: Датчики, прилади та системи–2019 : збірник праці VІІI Міжнародної науково-технічної конференції, Черкасии – Херсон - Лазурне, вересень 2019.
Короткий огляд (реферат): Meat quality is understood as a combination of properties that demonstrate the suitability of meat for consumption, they include indicators of usefulness (food and biological) and sanitary and veterinary safety (good quality and safety). By benignity, we understand the absence of spoilage processes in meat (rotting, oxidation, bitterness, mold, etc.). Safety indicators - the absence of bacteriological, chemical, mechanical pathogens in the meat (pathogenic microbes, fungi, helminths, toxins, mechanical impurities, etc.). The identification of all these indicators during the examination of meat and especially physico-chemical indicators are a veterinary and sanitary assessment of livestock products
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1443
Початкова сторінка: 32
Кінцева сторінка: 33
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФЕТР)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
сборник тезисов ДПС-2019.pdf4.22 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.