Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1524
Назва: Improvement of methods measurement and information technologies of experimental studies acid oil number and amount of crude fiber for the protein content in oil seeds
Автори: Піскун, Тарас Олександрович
Гальченко, Володимир Якович
Тичков, Володимир Володимирович
Piskun, T.O.
Halchenko, Volodymyr
Tychkov, Volodymyr
Дата публікації: жов-2019
Видавництво: Проблеми інформатизації : тези доповідей сьомої міжнародної науково-технічної конференці, 13 – 15 листопада 2019 року, м. Черкаси. Том 3: секції 5 – 7
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1524
Початкова сторінка: 99
Кінцева сторінка: 99
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФЕТР)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Conference_NTU_KhPI_2019_Problemy_informatyzatsii_Ch_3 (1).pdf1.04 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.