Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1537
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНагурна, Ніна Анатоліївна-
dc.contributor.authorАбрамова, А.О.-
dc.contributor.authorБезносик, Ю.О.-
dc.contributor.authorБєляєва, Світлана Станіславівна-
dc.contributor.authorБілик, О.А.-
dc.contributor.authorБишовець, Лариса Григорівна-
dc.contributor.authorБойко, Т.В.-
dc.contributor.authorБондар, В.І.-
dc.contributor.authorБондаренко, Ю.В.-
dc.contributor.authorБондарчук, Зоя Вікторівна-
dc.contributor.authorБугаєва, Л.М.-
dc.contributor.authorБурченко, Л.М.-
dc.contributor.authorГрищенко, А.М.-
dc.contributor.authorЗагоруйко, Неллі Вікторівна-
dc.contributor.authorІвашина, Лілія Леонідівна-
dc.contributor.authorКапрельянц, Л.В.-
dc.contributor.authorКаролоп, О.О.-
dc.contributor.authorКвітка, О.О.-
dc.contributor.authorКлименко, Д.Р.-
dc.contributor.authorKorcok, D.J.-
dc.contributor.authorКочубей-Литвиненко, О.В.-
dc.contributor.authorКукуєва, Вітатіна Віталіївна-
dc.contributor.authorКуракін, Олександр Борисович-
dc.contributor.authorКуриленко, Юлія Миколаївна-
dc.contributor.authorЛитвяк, В.В.-
dc.contributor.authorОсипенкова, Ірина Іванівна-
dc.contributor.authorПолумбрик, Максим Олегович-
dc.contributor.authorПортянко, Тетяна Михайлівна-
dc.contributor.authorПримиська, С.О.-
dc.contributor.authorПшеничний, М.Л.-
dc.contributor.authorРешетіловський, В.П.-
dc.contributor.authorСвідло, К.В.-
dc.contributor.authorСобко, А.Б.-
dc.contributor.authorСтаринець, Олена Анатоліївна-
dc.contributor.authorТерлецький, А.С.-
dc.contributor.authorЧепурна, Оксана Леонідівна-
dc.contributor.authorШахновський, А.М.-
dc.date.accessioned2020-09-25T10:59:25Z-
dc.date.available2020-09-25T10:59:25Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1537-
dc.description.abstractРозглянуті актуальні питання дають можливість ознайомитись із проблематикою перспективних інноваційних напрямів харчових технологій, зокрема – технологіями виробництва пива, спирту, молока та молочних продуктів, хліба й хлібобулочних виробів. Наводяться дослідження, присвячені стану використання інтелектуальних комп’ютерних технологій у прийнятті ефективних рішень для дослідження та керування технологічними процесами в харчових виробництвах, а також принципам здійснення державного регулювання безпечності та окремих показників якості харчових продуктів в Україні. Для науковців, студентів, аспірантів та фахівців галузіuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧеркаси: ЧДТУuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectтехнологічні процесиuk_UA
dc.subjectздорове харчуванняuk_UA
dc.titleІнноваційні напрями розвитку харчових технологій : колективна монографія / за загальн. ред. канд. техн. наук, доц. Н. А. Нагурноїuk_UA
dc.typeMonographuk_UA
dc.citation.pages154uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Монографія 2019.pdf3.02 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.