Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1537
Назва: Інноваційні напрями розвитку харчових технологій : колективна монографія / за загальн. ред. канд. техн. наук, доц. Н. А. Нагурної
Автори: Нагурна, Ніна Анатоліївна
Абрамова, А.О.
Безносик, Ю.О.
Бєляєва, Світлана Станіславівна
Білик, О.А.
Бишовець, Лариса Григорівна
Бойко, Т.В.
Бондар, В.І.
Бондаренко, Ю.В.
Бондарчук, Зоя Вікторівна
Бугаєва, Л.М.
Бурченко, Л.М.
Грищенко, А.М.
Загоруйко, Неллі Вікторівна
Івашина, Лілія Леонідівна
Капрельянц, Л.В.
Каролоп, О.О.
Квітка, О.О.
Клименко, Д.Р.
Korcok, D.J.
Кочубей-Литвиненко, О.В.
Кукуєва, Вітатіна Віталіївна
Куракін, Олександр Борисович
Куриленко, Юлія Миколаївна
Литвяк, В.В.
Осипенкова, Ірина Іванівна
Полумбрик, Максим Олегович
Портянко, Тетяна Михайлівна
Примиська, С.О.
Пшеничний, М.Л.
Решетіловський, В.П.
Свідло, К.В.
Собко, А.Б.
Старинець, Олена Анатоліївна
Терлецький, А.С.
Чепурна, Оксана Леонідівна
Шахновський, А.М.
Ключові слова: інновації;харчові технології;технологічні процеси;здорове харчування
Дата публікації: 2020
Видавництво: Черкаси: ЧДТУ
Короткий огляд (реферат): Розглянуті актуальні питання дають можливість ознайомитись із проблематикою перспективних інноваційних напрямів харчових технологій, зокрема – технологіями виробництва пива, спирту, молока та молочних продуктів, хліба й хлібобулочних виробів. Наводяться дослідження, присвячені стану використання інтелектуальних комп’ютерних технологій у прийнятті ефективних рішень для дослідження та керування технологічними процесами в харчових виробництвах, а також принципам здійснення державного регулювання безпечності та окремих показників якості харчових продуктів в Україні. Для науковців, студентів, аспірантів та фахівців галузі
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1537
Кількість сторінок: 154
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Монографія 2019.pdf3.02 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.