Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1573
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.date.accessioned | 2020-10-07T10:29:38Z | - |
dc.date.available | 2020-10-07T10:29:38Z | - |
dc.date.issued | 2019-04-16 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1573 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто важливі питання, що стоять на порядку денному харчових, торговельних та машинобудівних підприємств сучасної держави Україна. Розкрито актуальні проблеми вдосконалення схем і процесів виробництва, покращення технічних параметрів деталей та пристроїв, підвищення терміну їх експлуатації та поліпшення санітарно-гігієнічних умов праці на підприємствах харчування. Проаналізовано сучасні тенденції розвитку та науковий базис новітніх технологій у галузі харчових та машинобудівних виробництв. Для науковців, студентів, аспірантів та фахівців галузі | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | Проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління : збірник допоповідей науково-практичної конференції «Дні студентської науки ЧДТУ-2019», м. Черкаси, 16 квітня 2019 р. | uk_UA |
dc.type | Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.pages | 92 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Конференції |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ЗБІРНИК ТЕЗ 2019 ПХВ та ВНП.pdf | 3.88 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.