Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1573
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.date.accessioned2020-10-07T10:29:38Z-
dc.date.available2020-10-07T10:29:38Z-
dc.date.issued2019-04-16-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1573-
dc.description.abstractРозглянуто важливі питання, що стоять на порядку денному харчових, торговельних та машинобудівних підприємств сучасної держави Україна. Розкрито актуальні проблеми вдосконалення схем і процесів виробництва, покращення технічних параметрів деталей та пристроїв, підвищення терміну їх експлуатації та поліпшення санітарно-гігієнічних умов праці на підприємствах харчування. Проаналізовано сучасні тенденції розвитку та науковий базис новітніх технологій у галузі харчових та машинобудівних виробництв. Для науковців, студентів, аспірантів та фахівців галузіuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleПроектування харчових виробництв та верстатів нового покоління : збірник допоповідей науково-практичної конференції «Дні студентської науки ЧДТУ-2019», м. Черкаси, 16 квітня 2019 р.uk_UA
dc.typeConference Proceedingsuk_UA
dc.citation.pages92uk_UA
Appears in Collections:Конференції

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ЗБІРНИК ТЕЗ 2019 ПХВ та ВНП.pdf3.88 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.