Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1573
Назва: Проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління : збірник допоповідей науково-практичної конференції «Дні студентської науки ЧДТУ-2019», м. Черкаси, 16 квітня 2019 р.
Дата публікації: 16-кві-2019
Короткий огляд (реферат): Розглянуто важливі питання, що стоять на порядку денному харчових, торговельних та машинобудівних підприємств сучасної держави Україна. Розкрито актуальні проблеми вдосконалення схем і процесів виробництва, покращення технічних параметрів деталей та пристроїв, підвищення терміну їх експлуатації та поліпшення санітарно-гігієнічних умов праці на підприємствах харчування. Проаналізовано сучасні тенденції розвитку та науковий базис новітніх технологій у галузі харчових та машинобудівних виробництв. Для науковців, студентів, аспірантів та фахівців галузі
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1573
Кількість сторінок: 92
Розташовується у зібраннях:Конференції

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЗБІРНИК ТЕЗ 2019 ПХВ та ВНП.pdf3.88 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.