Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1576
Название: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання»: матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, м. Черкаси, 21–22 березня 2019 року: у 2-х томах. Т. 1
Дата публикации: 21-мар-2019
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто актуальні питання стратегічного розвитку туристичного та готельноресторанного бізнесу в Україні і світі. Проаналізовано сучасні тенденції, проблеми державного регулювання та інтеграції України до світового простору в галузі туризму. Розкрито актуальні проблеми менеджменту та маркетингу, планування та прогнозування діяльності підприємств туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. Проаналізовано науковий базис новітніх технологій в галузі туризму. Для науковців, студентів, аспірантів та фахівців галузі
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1576
Кол-во страниц: 195
Располагается в коллекциях:Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Матеріали 10 конференції ТОМ_1_2019.pdf1.87 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.