Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1657
Title: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії : матеріали третьої міжнародної науково-практичної конференції, м. Черкаси, 1 листопада 2019 року: у 2-х томах. Том. 2
Issue Date: 1-Nov-2019
Abstract: Розглянуто актуальні економічні, екологічні, та історичні питання в напряму розвитку харчової індустрії. Проаналізовано проблеми інтеграції України в світовий економічний простір, перспективи та тенденції розвитку харчової промисловості в Україні. Розкрито інноваційні шляхи розвитку в індустрії харчування України і світу, розвиток функціонального харчування, як здорового способу життя, інноваційні методи контролю в технології харчових виробництв. Для науковців, студентів, аспірантів та фахівців галузі.
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/1657
Number of Pages: 69
Appears in Collections:Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індустрії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник_конференції_2019_ТОМ_2.PDF1.94 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.