Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2453
Назва: | Медико-екологічна оцінка харчових добавок – стимуляторів інтелекту та працездатності в раціоні сучасної людини |
Автори: | Загоруйко, Неллі Вікторівна Стеценко, Іван Миколайович |
Ключові слова: | ЗАЛЕЖНІСТЬ;РАЦІОН;НООТРОПИ;КОФЕЇН;ЕНЕРГЕТИКИ;РЕЖИМ ХАРЧУВАННЯ |
Дата публікації: | чер-2021 |
Короткий огляд (реферат): | Випускна кваліфікаційна робота: 60 с.; 12 рисунків; 5 таблиць; 23 джерела; мультимедійна презентація. Мета роботи: дослідження особливостей харчування студентів та оцінка внеску енергетичних напоїв та інших адаптогенів у формування їх харчового Завдання роботи: визначити особливості харчування та роль енергетиків в раціоні студентської молоді, дослідити доступність та безпечність енергетичних напоїв в торгових мережах. Об’єкт досліджень: результати анкетування стосовно відповідності харчування респондентів гігієнічним нормам харчування та досвіду вживання енергетиків. У роботі проведений детальний аналіз умов та звичок у харчуванні студентської молоді. Визначена нерегулярність харчування та відсутність режиму у прийнятті їжі. Вживання енергетичних напоїв тісно пов’язано із суміщенням роботи та навчання. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2453 |
Розташовується у зібраннях: | 101 Екологія (Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природо-користування) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
робота_Стеценко.pdf Restricted Access | 1.39 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.