Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2453
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЗагоруйко, Неллі Вікторівна-
dc.contributor.authorСтеценко, Іван Миколайович-
dc.date.accessioned2021-07-10T08:05:17Z-
dc.date.available2021-07-10T08:05:17Z-
dc.date.issued2021-06-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2453-
dc.description.abstractВипускна кваліфікаційна робота: 60 с.; 12 рисунків; 5 таблиць; 23 джерела; мультимедійна презентація. Мета роботи: дослідження особливостей харчування студентів та оцінка внеску енергетичних напоїв та інших адаптогенів у формування їх харчового Завдання роботи: визначити особливості харчування та роль енергетиків в раціоні студентської молоді, дослідити доступність та безпечність енергетичних напоїв в торгових мережах. Об’єкт досліджень: результати анкетування стосовно відповідності харчування респондентів гігієнічним нормам харчування та досвіду вживання енергетиків. У роботі проведений детальний аналіз умов та звичок у харчуванні студентської молоді. Визначена нерегулярність харчування та відсутність режиму у прийнятті їжі. Вживання енергетичних напоїв тісно пов’язано із суміщенням роботи та навчання.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectЗАЛЕЖНІСТЬuk_UA
dc.subjectРАЦІОНuk_UA
dc.subjectНООТРОПИuk_UA
dc.subjectКОФЕЇНuk_UA
dc.subjectЕНЕРГЕТИКИuk_UA
dc.subjectРЕЖИМ ХАРЧУВАННЯuk_UA
dc.titleМедико-екологічна оцінка харчових добавок – стимуляторів інтелекту та працездатності в раціоні сучасної людиниuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
Appears in Collections:101 Екологія (Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природо-користування)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
робота_Стеценко.pdf
  Restricted Access
1.39 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.