Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2453
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Загоруйко, Неллі Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Стеценко, Іван Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-10T08:05:17Z | - |
dc.date.available | 2021-07-10T08:05:17Z | - |
dc.date.issued | 2021-06 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2453 | - |
dc.description.abstract | Випускна кваліфікаційна робота: 60 с.; 12 рисунків; 5 таблиць; 23 джерела; мультимедійна презентація. Мета роботи: дослідження особливостей харчування студентів та оцінка внеску енергетичних напоїв та інших адаптогенів у формування їх харчового Завдання роботи: визначити особливості харчування та роль енергетиків в раціоні студентської молоді, дослідити доступність та безпечність енергетичних напоїв в торгових мережах. Об’єкт досліджень: результати анкетування стосовно відповідності харчування респондентів гігієнічним нормам харчування та досвіду вживання енергетиків. У роботі проведений детальний аналіз умов та звичок у харчуванні студентської молоді. Визначена нерегулярність харчування та відсутність режиму у прийнятті їжі. Вживання енергетичних напоїв тісно пов’язано із суміщенням роботи та навчання. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ЗАЛЕЖНІСТЬ | uk_UA |
dc.subject | РАЦІОН | uk_UA |
dc.subject | НООТРОПИ | uk_UA |
dc.subject | КОФЕЇН | uk_UA |
dc.subject | ЕНЕРГЕТИКИ | uk_UA |
dc.subject | РЕЖИМ ХАРЧУВАННЯ | uk_UA |
dc.title | Медико-екологічна оцінка харчових добавок – стимуляторів інтелекту та працездатності в раціоні сучасної людини | uk_UA |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | 101 Екологія (Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природо-користування) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
робота_Стеценко.pdf Restricted Access | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.