Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2453
Название: Медико-екологічна оцінка харчових добавок – стимуляторів інтелекту та працездатності в раціоні сучасної людини
Авторы: Загоруйко, Неллі Вікторівна
Стеценко, Іван Миколайович
Ключевые слова: ЗАЛЕЖНІСТЬ;РАЦІОН;НООТРОПИ;КОФЕЇН;ЕНЕРГЕТИКИ;РЕЖИМ ХАРЧУВАННЯ
Дата публикации: июн-2021
Краткий осмотр (реферат): Випускна кваліфікаційна робота: 60 с.; 12 рисунків; 5 таблиць; 23 джерела; мультимедійна презентація. Мета роботи: дослідження особливостей харчування студентів та оцінка внеску енергетичних напоїв та інших адаптогенів у формування їх харчового Завдання роботи: визначити особливості харчування та роль енергетиків в раціоні студентської молоді, дослідити доступність та безпечність енергетичних напоїв в торгових мережах. Об’єкт досліджень: результати анкетування стосовно відповідності харчування респондентів гігієнічним нормам харчування та досвіду вживання енергетиків. У роботі проведений детальний аналіз умов та звичок у харчуванні студентської молоді. Визначена нерегулярність харчування та відсутність режиму у прийнятті їжі. Вживання енергетичних напоїв тісно пов’язано із суміщенням роботи та навчання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2453
Располагается в коллекциях:101 Екологія (Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природо-користування)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
робота_Стеценко.pdf
  Restricted Access
1.39 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.