Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2667
Title: Підвищення конкурентоспроможності потенціалу підприємства (на матеріалах ПАТ «Звенигородський сироробний комбінат», м. Звенигородка, Черкаська область)
Authors: Шевченко, Наталія Вікторівна
Лебединський, Артем Андрійович
Keywords: Конкуренція;Конкурентоспроможність;Потенціал підприємства
Issue Date: Jun-2020
Abstract: Визначено сутність конкурентоспроможності, конкурентних переваг, визначено джерела їх формування та фактори утримання. Досліджено види конкурентних стратегій та особливості їх формування та впровадження. Розкрито організаційно-економічні особливості функціонування підприємства ПАТ «Звенигородський сироробний комбінат». Здійснено комплексний аналіз стратегії конкурентоспроможності підприємства, проведено маркетинговий стратегічний аналіз досліджуваного підприємства. Розроблено шляхи удосконалення конкурентної стратегії ПАТ «Звенигородський сироробний комбінат».
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2667
Appears in Collections:075 Маркетинг (Маркетинг)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КРБ_Лебединський А.А..pdf
  Restricted Access
1.02 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.