Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2667
Title: | Підвищення конкурентоспроможності потенціалу підприємства (на матеріалах ПАТ «Звенигородський сироробний комбінат», м. Звенигородка, Черкаська область) |
Authors: | Шевченко, Наталія Вікторівна Лебединський, Артем Андрійович |
Keywords: | Конкуренція;Конкурентоспроможність;Потенціал підприємства |
Issue Date: | Jun-2020 |
Abstract: | Визначено сутність конкурентоспроможності, конкурентних переваг, визначено джерела їх формування та фактори утримання. Досліджено види конкурентних стратегій та особливості їх формування та впровадження. Розкрито організаційно-економічні особливості функціонування підприємства ПАТ «Звенигородський сироробний комбінат». Здійснено комплексний аналіз стратегії конкурентоспроможності підприємства, проведено маркетинговий стратегічний аналіз досліджуваного підприємства. Розроблено шляхи удосконалення конкурентної стратегії ПАТ «Звенигородський сироробний комбінат». |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2667 |
Appears in Collections: | 075 Маркетинг (Маркетинг) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
КРБ_Лебединський А.А..pdf Restricted Access | 1.02 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.