Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3073
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Субота, Вікторія Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-02T11:30:47Z | - |
dc.date.available | 2021-12-02T11:30:47Z | - |
dc.date.issued | 2021-03-18 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3073 | - |
dc.description.abstract | В роботі висвістлено альтернативні шляхи поліпшення структури харчування. Непорушні принципи, а також кулінарне відродження з залученням сучасних методів. | uk_UA |
dc.publisher | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХІI Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 18–19 березня 2021 року: у 2-х томах. Т. 1 | uk_UA |
dc.subject | здорове харчування | uk_UA |
dc.subject | дієта | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
dc.subject | принципи | uk_UA |
dc.subject | методи | uk_UA |
dc.title | Основи наукової організації здорового харчування | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 172 | uk_UA |
dc.citation.epage | 175 | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Основи наукової організації здорового харчування.pdf | 1.58 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.