Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3073
Назва: Основи наукової організації здорового харчування
Автори: Субота, Вікторія Володимирівна
Ключові слова: здорове харчування;дієта;харчова промисловість;принципи;методи
Дата публікації: 18-бер-2021
Видавництво: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХІI Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 18–19 березня 2021 року: у 2-х томах. Т. 1
Короткий огляд (реферат): В роботі висвістлено альтернативні шляхи поліпшення структури харчування. Непорушні принципи, а також кулінарне відродження з залученням сучасних методів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3073
Початкова сторінка: 172
Кінцева сторінка: 175
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Основи наукової організації здорового харчування.pdf1.58 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.