Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3073
Title: | Основи наукової організації здорового харчування |
Authors: | Субота, Вікторія Володимирівна |
Keywords: | здорове харчування;дієта;харчова промисловість;принципи;методи |
Issue Date: | 18-Mar-2021 |
Publisher: | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХІI Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 18–19 березня 2021 року: у 2-х томах. Т. 1 |
Abstract: | В роботі висвістлено альтернативні шляхи поліпшення структури харчування. Непорушні принципи, а також кулінарне відродження з залученням сучасних методів. |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3073 |
First Page: | 172 |
End Page: | 175 |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Основи наукової організації здорового харчування.pdf | 1.58 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.