Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3219
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБишовець, Лариса Григорівна-
dc.contributor.authorОліферчук, Оксана Григорівна-
dc.date.accessioned2021-12-10T12:01:08Z-
dc.date.available2021-12-10T12:01:08Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.issn978-966-2554-56-4-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3219-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХарків : Новий курсuk_UA
dc.titleСучасні аспекти оздоровчого харчуванняuk_UA
dc.typeBook chapteruk_UA
dc.citation.spage150uk_UA
dc.citation.epage155uk_UA
dc.title.bookСтан та перспективи розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу : колективна монографія / за заг. ред. д.і.н., професора Г.М. Чепурдиuk_UA
Appears in Collections:Навчальні видання (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Монографія 2019.pdf2.43 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
монографія_Чепурда 2019 150-155 Бишовець.pdf507.15 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.