Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3219
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бишовець, Лариса Григорівна | - |
dc.contributor.author | Оліферчук, Оксана Григорівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-10T12:01:08Z | - |
dc.date.available | 2021-12-10T12:01:08Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.issn | 978-966-2554-56-4 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3219 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Харків : Новий курс | uk_UA |
dc.title | Сучасні аспекти оздоровчого харчування | uk_UA |
dc.type | Book chapter | uk_UA |
dc.citation.spage | 150 | uk_UA |
dc.citation.epage | 155 | uk_UA |
dc.title.book | Стан та перспективи розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу : колективна монографія / за заг. ред. д.і.н., професора Г.М. Чепурди | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні видання (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Монографія 2019.pdf | 2.43 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open | |
монографія_Чепурда 2019 150-155 Бишовець.pdf | 507.15 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.