Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3219
Назва: Сучасні аспекти оздоровчого харчування
Автори: Бишовець, Лариса Григорівна
Оліферчук, Оксана Григорівна
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків : Новий курс
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3219
ISSN: 978-966-2554-56-4
Початкова сторінка: 150
Кінцева сторінка: 155
Назва книги: Стан та перспективи розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу : колективна монографія / за заг. ред. д.і.н., професора Г.М. Чепурди
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Монографія 2019.pdf2.43 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
монографія_Чепурда 2019 150-155 Бишовець.pdf507.15 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.